Stoiximan Super League

Επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Γουινέας ο Μαντί Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Γουινέας, όπου δεν έχει αγωνιστεί εδώ και 3 χρόνια λόγω διαμάχης με τον πρώην προπονητή Καμπά Ντιαβαρά!

Η διαμάχη του Μαντί Καμαρά με την eθνική ομάδα της πατρίδας του, τη Γουινέα, έφτασε στο τέλος της καθώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος κλήθηκε από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή Τσαρλς Πακίλε για τα δύο παιχνίδια για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κόντρα σε Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (2/9) και Τανζανία (10/9).

Ο λόγος της απουσίας του Καμαρά από τα παιχνίδια με το εθνόσημο ήταν η μεγάλη του κόντρα με τον πρώην προπονητή Καμπά Ντιαβαρά, ο οποίος αρνούταν να τον συμπεριλάβει στις αποστολές και τον είχε κατακρίνει πολλές φορές δημοσίως. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα από τον Οκτώβρη του 2021.

Παρόλο που δεν έχει παίξει με το εθνόσημο εδώ και τρία χρόνια, ο Καμαρά έχει καταφέρει να καταγράψει 22 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, αγωνιζόμενος από το 2018.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x