Stoiximan Super League

«Λύπη και απογοήτευση... »

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη και την ΕΠΟ για την ενοικίαση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας, δεν έμειναν ασχολίαστες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με την αποχώρηση από την Παιανία και την εγκατάσταση στο νέο προπονητικό κέντρο, το «Απήλιον», που μάλιστα ανήκει στον σύλλογο!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, συζητάει με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την πιθανή ενοικίαση των πρώην εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στην Παιανία, προκειμένου να μετακομίσει εκεί η Εθνική μας ομάδα.

Το γεγονός, πάντως, δεν έμεινε ασχολίαστο στο πράσινο «στρατόπεδο», όπου χαρακτηριστικά τόνιζαν:

«Μόνο λύπη και απογοήτευση προκαλεί το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που ήταν ιδιοκτήτης επί σειρά ετών στον Παναθηναϊκό, συνδιαλέγεται και διαπραγματεύεται με έναν ορκισμένο εχθρό του συλλόγου».

Φρόντισε για τους παλαίμαχους

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε για τους παλαίμαχους της ομάδας εν όψει της επιστροφής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι, όπως γνωστοποίησε, έχει προβλεφθεί χώρος 30 θέσεων για τους ανθρώπους που τίμησαν την πράσινη φανέλα στο παρελθόν, στη Θύρα 10 του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x