Stoiximan Super League

«Λεωνίδα, συνέχισε εσύ θα νικήσεις»

Τη συμπαράστασή του στον Λεωνίδα Κουτσούκη που δίνει τη δική του μάχη, δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Μήνυμα συμπαράστασης και ενίσχυσης στέλνει εκ νέου ο Ατρόμητος προς τον πρώην ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής του, Λεωνίδα Κουτσούκη, που δίνει τη δική του μάχη, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα. «Συνέχισε εσύ θα νικήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.


Η ανακοίνωση

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για ένα νέο παιδί, εν προκειμένω για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας Λεωνίδας Κουτσούκης, όταν δίνει μια «μάχη» είναι να του υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι κι εμείς είμαστε συμμέτοχοι, αγωνιούμε κι ευχόμαστε να βγει νικητής!

Mε πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ατρόμητος πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό οι αρχηγοί των δύο ομάδων Σωκράτης Φυτανίδης - Γιώργος Κούσας και ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης έστειλαν λοιπόν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον Λεωνίδα.

inner

Το ίδιο έκανε όμως σύσσωμη η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου η οποία πριν από το παιχνίδι με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού παρατάχθηκε φορώντας τα φακελάκια με το μήνυμα: «Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x