Stoiximan Super League

«Λευκοί» στη λάσπη

Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν Κέρκυρα και Λεβαδειακός στη… λάσπη του γηπέδου των «Φαιάκων» σε ένα κακό ματς με λίγες ευκαιρίες. Ελάχιστα καλύτερη η Κέρκυρα, είχε δοκάρι με τον Χαβίτο (14’)

Κανείς δεν ήθελε να χάσει και… αυτό έγινε. Κέρκυρα και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στην 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, φεύγοντας και οι δύο… παραπονεμένοι.

Η μεν Κέρκυρα που δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την ελαφρά υπεροχή που διατήρησε σε μεγάλο μέρος του ματς και ο δε Λεβαδειακός, που συνεχίζει τον βαθμολογικό κατήφορο.

inner

Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν στα λάθη –με τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο να τους προκαλεί για μαθήματα… ισορροπίας, αφού σε μερικά σημεία ακόμα και αυτό ήταν δύσκολο- έκαναν ελάχιστες ευκαιρίες και έμειναν δικαιολογημένα χωρίς τέρματα.

Την ευκαιρία του ματς είχε ο Χαβίτο στο 14, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη. Έτσι, η Κέρκυρα, έμεινε στην ενδέκατη θέση και στο +3’ απ’ την ομάδα της Λιβαδειάς, που δεν κατάφερε ούτε τώρα να «αποδράσει» απ’ τις ήττες και έμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς:


Ο ταλαιπωρημένος αγωνιστικός χώρος –ιδιαίτερα στο κέντρο- είχε αποσυντονίσει τη μεσαία γραμμή των δύο ομάδων, που παρασύρθηκαν σε αβίαστα λάθη. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που έδειξε να αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα, με την Κέρκυρα –που είχε σύμμαχο τον δυνατό αέρα στο πρώτο ημίχρονο- να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

inner

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ανακτούσε κατά διαστήματα τον έλεγχο του ματς, δημιουργώντας προβλήματα μπροστά στην εστία του Σηφάκη, με το μεγαλύτερο «καρδιοχτύπι» να προκαλεί ο Χαβίτο στο 14’, με το σουτ του να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας των Βοιωτών.

Ο ελάχιστος ρυθμός που κατάφερε να βρει η Κέρκυρα, εξαφανίστηκε με την συμπλήρωση του ημιώρου στο ματς. Ο Λεβαδειακός είχε ένα ξέσπασμα, απ’ το 33’ μέχρι το 40’, χωρίς να καταφέρει κάτι αξιόλογο.

inner

Ελάχιστες συγκινήσεις επεφύλασσε και το δεύτερο ημίχρονο. Η Κέρκυρα είχε ξανά τον έλεγχο στην αρχή, όμως οι προσπάθειες των Σιόντη και Μαρκόβσκι δεν έφεραν κάτι αξιόλογο. Ο Λεβαδειακός πιέστηκε αρκετά, όμως απ’ το 62’ και μετά ανέβηκε αισθητά, δημιουργώντας ευκαιρίες μετά από ένα κενό διάστημα. Πελέ, Μιλιάζες και Τριποτσέρης εξέφρασαν την επιθετική απειλή των φιλοξενούμενων, που δεν κατάφεραν να «σπάσουν» την ισοπαλία και έφυγε με τον βαθμό απ' την Κέρκυρα.





Οι συνθέσεις:


Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης,Κουμπούτια,Ντιμιτρόφσκι,Γκόμες,Ντιόγκο,Καρντόζο (68’ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος (57’ Λεάλ), Χαβίτο (85’ Φάμπιο), Μαρκόβσκι

Στον πάγκο οι: Σέτκους, Βενέτης, Καϊκούτ, Κρητικός.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Στάθης, Τριποτσέρης, Μάντζιος, Κώτσιος, Βούκσεβιτς, Πίντερ (66’ Τόμας), Μιλιάζες, Γκόμεζ, Μπουσταμάντε (28’ Πελέ), Κατίδης (55’ Μιλοσάβλιεβ)

Στον πάγκοι οι: Στρατηλάτης, Σκέμπης, Γιακουμάκης, Ορτέγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x