Stoiximan Super League

Δανεικοί στον Λεβαδειακό Κάτρης και Τσόκαι

Την παραχώρηση των Γιώργου Κάτρη και Ένις Τσόκαι στο Λεβαδειακό, με τη μορφή του δανεισμού για την επόμενη διετία και έως το 2026 αντίστοιχα, ανακοίνωσε σήμερα (30/08) ο Παναθηναϊκός.

Με τον Παναθηναϊκό να διαθέτει πέντε κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ του, η δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Κάτρης αντί των Σβέριρ Ίνγκασον, Τιν Γεντβάι, Μπαρτ Σένκεφελντ, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν… μηδαμινή, πρακτικά!

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον 18χρονο στόπερ δανεικό, προκειμένου να βρεί... χώρο και ενεργό ρόλο, στον Λεβαδειακό.

Με τον δανεισμό του Κάτρη να έχει διετή διάρκεια, όπως έγινε σήμερα (30/08) γνωστό από πλευράς Παναθηναϊκού…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Γιώργου Κάτρη στον Λεβαδειακό. Ο νεαρός Έλληνας σέντερ μπακ θα παραμείνει στην ελληνική ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026».

Μια από τα ίδια, σε επίπεδο... πολυκοσμίας στον άξονα και δη στα αμυντικά χαφ, όμως, ισχύει και με την περίπτωση του Ένις Τσόκαι, με αποτέλεσμα ο Αλβανός μέσος να μην υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Και την ομάδα της Βοιωτίας να προκρίνεται σαν λύση, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2025, που θα διαρκέσει και ο δανεισμός του, έχοντας παράλληλα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026...

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό του Ένις Τσόκαι στον Λεβαδειακό. Ο Αλβανός μέσος θα παραμείνει στον Λεβαδειακό έως το καλοκαίρι του 2025".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x