Stoiximan Super League

Τα εισιτήρια του Λεβαδειακός-ΑΕΚ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, Λεβαδειακός και ΑΕΚ μονομαχούν στην έδρα των νεοφώτιστων για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League (01/09, 19:00).

Η ομάδα της Βοιωτίας έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση και η διάθεσή τους θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του APOL STORE.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη (22/8) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης» (01/09, 19:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

1, 3 30€

ΠΑΙΔΙΚΑ 10€

ΘΥΡΑ 2 VIP 50€

ΠΑΙΔΙΚΑ 25€

* Ο γονέας θα πρέπει να εκδώσει παιδικό εισιτήριο στο APOL STORE και να το καταχωρήσει στη συνέχεια στο GOV.gr WALLET, με την επιλογή ‘’Προσθήκη εισιτηρίου ανηλίκου’’. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου είναι να συνοδεύεται από εισιτήριο ενήλικα, απλό ή διαρκείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του APOL STORE.

(Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10-14:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10-14:00 και 18:00-20:30

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 10-14:00 και 18:00-20:30

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 10-18:30)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι δεν θα υπάρξει δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων στο γκισέ του γηπέδου.

! ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ !

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονοματεπωνύμου, του αριθμού ΑΜΚΑ, καθώς και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κάθε φιλάθλου.

-Κατά την αγωνιστική περίοδο 2024/2025, σύμφωνα με τη σχετική κυβερνητική απόφαση, δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet στη συσκευή του κινητού τηλεφώνου των φιλάθλων. Η εγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής, ως εκ τούτου, αποτελεί βασική προϋπόθεση εισόδου στο γήπεδο. Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store, με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το κάνουν εδώ.

-Αναφορικά με την ταυτοποίηση των κατοίκων του εξωτερικού στην εφαρμογή Gov.gr Wallet μέσω της επιλογής ‘’Event Tickets’’, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από κατόχους διαβατηρίων NFC τεχνολογίας ή νέων ταυτοτήτων NFC τεχνολογίας.

2. Ο δηλωθείς αρ. διαβατηρίου NFC τεχνολογίας ή ο δηλωθείς αρ. ταυτότητας NFC τεχνολογίας, κατά την αγορά του εισιτηρίου, θα πρέπει να είναι ο ίδιος με τον αρ. διαβατηρίου/ταυτότητας που θα χρησιμοποιηθεί στην ταυτοποίηση μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet, σε διαφορετική περίπτωση δε θα είναι δυνατή η ταυτοποίηση του εισιτηρίου.

3. Κατά την αγορά του εισιτηρίου παρακαλούμε όπως καταχωρήσετε τα στοιχεία του διαβατηρίου ή της ταυτότητας, αλλά και τα στοιχεία κατόχου μόνο με κεφαλαίους αγγλικούς χαρακτήρες.

4. Η επιλογή ‘’Event Tickets’’ δεν απευθύνεται στους κατοίκους του εξωτερικού που διαθέτουν ελληνικό διαβατήριο.

5. Παρακαλείσθε να μην επιλέγετε το ‘’skip’’ καθώς στο τέλος ακυρώνεται η όποια κίνηση έχει πραγματοποιηθεί, ακόμη κι αν έχει επιτραπεί η εισαγωγή κωδικού εισιτηρίου.

-Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από τη στιγμή της αγοράς και μετά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, ή αν υπάρχουν δυσλειτουργίες ή ακόμη και άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στο https://support.gov.gr/guide/.

-Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ψηφιακό εισιτήριο και τις οδηγίες χρήσης του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x