Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-Athens Kallithea: Επέστρεψαν και ψάχνουν το νικηφόρο ξεκίνημα

Λεβαδειακός και Athens Kallithea, οι δύο ομάδες που επέστρεψαν στην Stoiximan Super Leeague, κοντράρονται απόψε (18/8, 19:00) στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας!

Επέστρεψαν και κοντράρονται στην πρεμιέρα της φετινής Stoiximan Super League Λεβαδειακός και Athens Kallithea!

Οι δύο ομάδες οι οποίες πριν από μερικούς μήνες πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην κορυφαία κατηγορία, τερματίζοντας στην κορυφή των ομίλων τους στη Super League 2, θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε (19:00, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, ψάχνοντας μια νίκη που θα ισοδυναμεί με ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Από τη μία ο Λεβαδειακός, επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία μετά από μόλις μία σεζόν απουσίας, κυριαρχώντας στον Α’ όμιλο της περσινής Super League 2, τερματίζοντας με άνεση στην κορυφή. Με τον Νίκο Παπαδόπουλο να διαδέχεται τον Σωκράτη Οφριδόπουλο στην τεχνική τους ηγεσία, οι Βοιωτοί προχώρησαν σε σημαντικές προσθήκες (Εραμούσπε, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μορέιρα, Όζμπολτ) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ παρέμειναν αήττητοι (4 νίκες και 1 ισοπαλία με 14 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά) κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, δείχνοντας ότι είναι ικανοί να προβληματίσουν κάθε αντίπαλο με τη σωστή αμυντική τους λειτουργία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Παπαδόπουλου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, δεν έχει να διαχειριστεί κάποια απουσία της τελευταίας στιγμής, αφού εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Λιάγκας, όπως επίσης οι νεαροί Κασέμι, Βερρής, Στάγκος και Βαλλήνδρας.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκαραβέλης, Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Βήχος, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Στιβ, Μαξιμιλιάνο, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Γιοκέ.

Από την άλλη, η Athens Kallithea, μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από τον αποψινό της αντίπαλο, αλλά κατάφερε και εκείνη να πάρει την πολυπόθητη άνοδο από τον Β’ όμιλο της περσινής Super League 2. Έτσι, επέστεψε μετά από 18 χρόνια στην κορυφαία κατηγορία, μπαίνοντας στη νέα σεζόν με μεγάλες προσδοκίες!

Έχοντας ενισχύσει εντυπωσιακά το ρόστερ της με έμπειρους ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας (Βαλμπουενά, Ισιμά-Μιρέν), αλλά και παίκτες που μπορούν να αποδειχθούν σημαντικά… γρανάζια (Τζιάνι, Χάνουσεκ, Μότοτς), η ομάδα της Καλλιθέας φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει, έχοντας στον πάγκο της τον Ιταλό, Μάσιμο Ντονάτι. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της έδωσε μόλις τρία φιλικά, έχοντας δύο «λευκές» ισοπαλίες με ΟΦΗ και Asteras AKTOR, ενώ ηττήθηκε με 2-1 από τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά την αποστολή για την αποψινή αναμέτρησης, εκτός έμειναν οι Βαλμπουενά (ίωση) και Μαρότα, ενώ σταθερά απών θα είναι ο Σαρδέλης, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Μάτιεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουστακόπουλος, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας

Πιθανές ενδεκάδες:

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος, 4-3-2-1): Γκροφ - Τσάπρας, Εραμούσπε, Παπαδόπουλος, Βήχος - Μορέιρα, Μεχία - Γιαννιώτας, Όζμπολτ, Πεντρόσο - Ρόμο

Athens Kallithea (Ντονάτι, 5-3-2): Μπαραγάν - Σοΐρι, Μότοτς, Μεχίας, Πασαλίδης, Καινούριος - Μουτίνιο, Ματίγια, Ντιμπά - Ντεμίτριους, Ουλντρίκις

Διαιτητής: Τσιάρας
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Μωυσιάδης
Τέταρτος: Κατσικογιάννης
VAR: Βεργέτης, Απτόσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x