Stoiximan Super League

Λε Ταλέκ: «Δεν αισθάνομαι την κρίση στην Ελλάδα»

Ο Άντονι Λε Ταλέκ μίλησε σε ιστοσελίδα της Γαλλίας για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η οποία όωπς ανάφερε δεν τον έχει αγγίξει ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Συνέντευξη στην γαλλική ιστοσελίδα uest France» παραχώρησε ο Άντονι Λε Ταλέκ. Ο επιθετικός του Ατρομήτου υποστήριξε πως δεν έχει αισθανθεί την κρίση στην Ελλάδα, λέγοντας πως βλέπει συνέχεια κόσμο στα εστιατόρια, στις καφετέριες και στα εμπορικά κέντρα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο έχει ολοκληρωθεί

Αναλυτικά:

«Ειλικρινά, δεν αισθάνομαι πολύ την κρίση. Μου μιλούν για κρίση, αλλά βλέπω συνέχεια κόσμο στα εστιατόρια, στις καφετέριες και στα εμπορικά κέντρα. Δεν τη βλέπω, όπως λένε. Αλλά για παράδειγμα στις τράπεζες υπάρχει περιορισμός στις εβδομαδιαίες αναλήψεις ή στις χρηματαποστολές προς το εξωτερικό.

Στην Ελλάδα βελτιώθηκα κι εγώ. Έμαθα πολλά και για εμένα τον ίδιο. Στη Γαλλία υπάρχουν κάποια κομφόρ. Οι παίκτες είναι προστατευμένοι. Εδώ, λιγότερο. Αλλάξαμε τρεις προπονητές αυτή τη σεζόν. Το πρωτάθλημα τελείωσε. Παίξαμε δέκα ματς τον Ιανουάριο. Στη Γαλλία, όλο αυτό, δεν υπάρχει»
, είπε αρχικά.

Για το συμβόλαιό του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Το συμβόλαιο μου έφτασε στο τέλος του. Ακούω δεξιά και αριστερά διάφορα πράγματα διότι έχω πολλές εμπειρίες και παραστάσεις. Το οικονομικό θέμα για έναν σαν και εμένα και στην ηλικία μου είναι πολύ σημαντικό. Έτσι κοιτάζω παντού και φυσικά πάντα θα θυμάμαι το πολύ ωραίο διάστημα και τις χρονιές στην Ελλάδα. Με το όνομα που έχω, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται ακόμα για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x