Stoiximan Super League

Η ανάλυση των φάσεων της 3ης αγωνιστικής από τον Λανουά: Δικαιώνει τους διαιτητές σε Λιβαδειά, Περιστέρι και «Βικελίδης»

Tέσσερις περιπτώσεις επέλεξε ο Στεφάν Λανουά να αναλύσει στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, από τα παιχνίδια των ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ.

Την καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων, αυτή τη φορά για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε σήμερα (03/09) o αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά.

Τέσσερις περιπτώσεις επέλεξε να αναλύσει στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, από τα παιχνίδια της ΑΕΚ στη Λιβαδειά, του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αλλά και του Άρη με τον Αsteras AKTOR.

Η πρώτη φάση αφορά το ακυρωθέν γκολ του Άρη στο ματς με τον Asteras AKTOR, εξηγώντας ότι υπάρχει επαφή με το χέρι του επιθετικού στο σουτ του Σαμόρα.

Στη δεύτερη στάθηκε στη φάση της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ και στο πέναλτι που ζητούν οι Βοιωτοί για χέρι του Μουκουντί, τονίζοντας ότι η μπάλα έχει χτυπήσει πρώτα στον μηρό του κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει παράβαση.

Τέλος έκανε διπλή αναφορά στο ματς του Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι πράγματι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μπάμπα στο ακυρωθέν γκολ του «δικεφάλου», ενώ έκλεισε αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x