Stoiximan Super League

Λαμία-Athens Kallithea: Αμφίρροπη αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

Λαμία και Athens Kallithea απόψε (14/9, 18:00) κοντράρονται στην έδρα της πρώτης, στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League!

Στη Λαμία και στο «Αθανάσιος Διάκος», ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της φετινής Stoiximan Super League!

Λαμία και Athens Kallithea κοντράρονται στην αμφίρροπη αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 18:00 (Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), ψάχνοντας τη νίκη και το τρίποντο για να επιστρέψουν με ιδανικό τρόπο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Από τη μία η Λαμία, μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού και το ισόπαλο 1-1 με το οποίο κατάφερε να φύγει από την «OPAP Arena», πριν τη διακοπή γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα, με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Έχοντας παρουσιάσει πολύ καλή αγωνιστική εικόνα ως τώρα, παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχε να αντιμετωπίσει, η Λαμία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Για την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής των Φθιωτών, Μαρίνος Σατσιάς, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, συμπεριλαμβανομένων και των δύο πιο πρόσφατων μεταγραφικών κινήσεών της, τον Χιλιανό επιθετικό Ενρίκεζ και τον δανεικό από τον Ολυμπιακό κεντρικό αμυντικό, Νίκο Γκοτζαμανίδη.

H αποστολή της Λαμίας: Ράτον, Κόστιτς, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντ, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπικόβ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Από την άλλη, η Athens Kallithea απόψε θα ψάξει την πρώτη νίκη της μετά την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία. Έχοντας βάλει δύο βαθμούς στο… σακούλι της έως τώρα, η ομάδα της Καλλιθέας θέλει να πάρει το πρώτο της τρίποντο, κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εκείνη. Μετά το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό, η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική παρότι ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε «μια ανάσα» από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ισοφαρίστηκε για το τελικό 2-2 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Μετά τη Λαμία, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Ιταλός προπονητής έχει κανονικά στην αποστολή του τον Ελάια Τζιάνι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ στη διάθεσή του βρίσκεται και ο νεοαποκτηθέντας μέσος, Μορ Εντιαγέ, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες. Από την άλλη, εκτός έμειναν οι τραυματίες Μαρότα και Μεχίας.

Η αποστολή της Athens Kallithea:Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Ματίεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς - Ρινγκ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Λέο, Σαραμαντάς - Νούνιες, Μπίκοφ, Νέκιτς - Βλαχομήτρος, Φουρτάδο

Athens Kallithea (Ντονάτι): Μπαραγάν - Μανθάτης, Πασαλίδης, Ισιμάτ Μιρίν, Μότοκ, Χάνουσεκ - Ντιμπά, Ματίγια - Ντεμέτριους, Μουτίνιο - Ουλντρίκις

Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Κομισοπούλου, Διαμάντης
Τέταρτος: Αλαμπέης
VAR: Κουμπαράκης, Μπουξμπάουμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x