Stoiximan Super League

«Οι παίκτες δεν είχαν καλή νοοτροπία»

Για την αλλαγή νοοτροπίας στον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και την άριστη συνεργασία του με τον Λόρι Σάντσες μίλησε ο Στίβ Κωνσταντινίδης. «Η στήριξη της διοίκησης είναι μεγάλη», προσέθεσε ο Αγγλοκύπριος.

Στην αλλαγή νοοτροπίας στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται καθημερινά, αλλά και στη σχέση του με τον Λόρι Σάντσες στάθηκε ο βοηθός του Βορειοϊρλανδού, Στιβ Κωνσταντινίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Βασίλη Σαμπράκο.

Ο Αγγλοκύπριος μίλησε για τους λόγους που η ομάδα δείχνει άλλο πρόσωπο από τη στιγμή που ανέλαβαν την ομάδα με τον Σάντσες και κατέληξε αναφερόμενος στο βιογραφικό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς προσεγγίζουν τους αγώνες :

«Μελετούμε πολύ τους αντιπάλους μας. Προσπαθούμε να μάθουμε τα πάντα για αυτούς πριν παίξουμε. Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα πριν από κάθε παιχνίδι. Πολλές φορές όμως χρειάζεται και η τύχη. Χθες για παράδειγμα κάναμε δυο φάσεις και πετύχαμε δυο γκολ.»

Για το τι άλλαξαν στην ομάδα από τη στιγμή που ανέλαβαν:

«Η νοοτροπία. Οι ποδοσφαιριστές είχαν άσχημη νοοτροπία πριν. Δεν είχαν διάθεση και ζήλο. Ίσως γιατί τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο καλά. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Να τους ενθαρρύνουμε και να τους βοηθήσουμε να αλλάξουν νοοτροπία.»

Για το αν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα μέσα στη χρονιά:

«Χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να τους αλλάξεις όπως είπαμε πρώτα τη νοοτροπία τους. Με τον καιρό, αν και εφόσον οι ποδοσφαιριστές δεθούν με τον προπονητή τότε όλα μπορούν να αλλάξουν. Έτσι έγινε και στον Απόλλωνα. Τα παιδιά έδειξαν θέληση.»

Για τη γνωριμία του με τον Λόρι Σάντσες:

«Γνωριζόμασταν από πριν. Ήξερε ο ένας τον άλλον αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε. Πλέον έχουμε δέσει. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που ξέρει τη δουλειά.»

Για το αν έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα:

«Δεν είχε τύχει να δουλέψω ποτέ στην Ελλάδα. Ίσως έφταιγε το βιογραφικό μου. Εδώ όπως και σε πολλές χώρες ψάχνουν ονόματα. Εγώ δεν έπαιξα ποτέ σε υψηλό επίπεδο όπως για παράδειγμα ο Λόρι. Ίσως αυτός τελικά να ήταν ο λόγος.»

Για τους ανθρώπους του Απόλλωνα:

«Είχα ακούσει αρκετά όταν δούλευα στην Κύπρο. Όταν ήρθα όμως εδώ όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Η στήριξη στο πρόσωπό μου είναι μεγάλη και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Βελλή.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x