Stoiximan Super League

Κυριακίδης: «Φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό χωρίς λόγο»

Για τους αγώνες και τον αποκλεισμό κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο αμυντικός μέσος του Ατρόμητου, Παύλος Κυριακίδης, τονίζοντας ότι η ομάδα φοβήθηκε παραπάνω από όσο έπρεπε τους «ερυθρόλευκους».

Παραπάνω από όσο έπρεπε φοβήθηκε τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος σύμφωνα με τον αμυντικό μέσο των «κυανολεύκων», Παύλο Κυριακίδη, τονίζοντας ότι η ομάδα του έδωσε μέτρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Παράλληλα, ο πρώην άσος του Ηρακλή μίλησε και για τα προβλήματα του «Γηραιού», αναφερόμενος και στις οφειλές που υπάρχουν στον ίδιο και τους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο: «Ήταν ένας αποκλεισμός που μας πόνεσε γιατί μπορούσαμε να το παλέψουμε περισσότερο. Φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό χωρίς λόγο, του δώσαμε μέτρα και όταν δίνεις μέτρα σε μια ποιοτική ομάδα θα σε σκοτώσει».

Για τη συνάντηση των «4» στα ημιτελικά: «Σίγουρα είναι οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες και επειδή θα είναι ντέρμπι τα παιχνίδια δεν μπορεί να κάνεις προγνωστικά για το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν πείθει: «Τα προηγούμενα χρόνια ήταν καλύτερη ομάδα αλλά δεν παύει να είναι ο Ολυμπιακός».

Για τον Ηρακλή: «Αγάπησα την ομάδα και αποτελεί κομμάτι μου. Εκεί είναι οι φίλοι μου, τα αδέρφια μου. Με τα περισσότερα παιδιά έχω συχνή επικοινωνία».

Για τις οικονομικές οφειλές του Ηρακλή στους παίκτες: «Είναι κάτι που δε συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και με άλλους. Έχει γίνει διακανονισμός αλλά δεν τηρείται. Πρέπει να διεκδικήσουμε και εμείς τα δεδουλευμένα μας με κάποιον τρόπο. Ήταν 34.000 αυτά που συμφωνήσαμε για τέσσερις δόσεις αλλά δεν πληρώθηκαν. Πλέον ο δικηγόρος μου θα κινήσει κάπως την κατάσταση για να μπορέσουμε να πληρωθούμε».

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό: «Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κανενός. Βλέπω ασυνέπεια και αχαριστία σε όλα τα παιδιά. Παιδιά όπως ο Βέλλιος που είναι μεγάλο κομμάτι για την ομάδα γιατί την έχει βοηθήσει και αγωνιστικά και οικονομικά, ο Μπουκουβάλας, ο Πορτουλίδης, έχουν τα ίδια προβλήματα. Γενικά υπάρχει πρόβλημα και παρά το ότι έγιναν διακανονισμοί δεν τηρούνται οι συμφωνίες».

Για τον Παπαθανασάκη: «Την πρώτη χρονιά που ήρθα βρήκα μια ομάδα με πολλά προβλήματα. Ήρθε ένας νέος πρόεδρος ο οποίος προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση και μπόρεσε η ομάδα να σταθεί στα πόδια της και να ανεβεί στη Super League. Δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα εκείνη την χρονιά αλλά την επόμενη κάτι άλλαξε. Δεν ξέρω τι άλλαξε».

Για τον Καγιούλη: «Από τη στιγμή που ήρθε, προσπάθησε να βάλει μια σειρά αλλά δεν είναι αυτός που θα «καθαρίσει» την ομάδα από τα χρέη. Όσο μπορούσε προσπάθησε και εκείνος να σώσει την κατάσταση».

Για την κίνηση του Νίκου Παπαδόπουλου να διεκδικήσει τα οφειλόμενα: «Κάθε παιδί ή ακόμα και ο προπονητής και οι βοηθοί του, οι οποίοι έχουν οικονομικές απολαβές για να πάρουν, θα φτάσουν στο ίδιο σημείο γιατί δεν τηρούνται οι κανονισμοί».

Για το τι προσπαθεί να γίνει: «Δεν ξέρω τι προσπαθούν να κάνουν. Νομίζω ότι το σημαντικό είναι να απελευθερωθεί η ομάδα».

Για το εάν μπορεί να συμβάλλει σε αυτό ο Παπαθανασάκης: «Δεν νομίζω, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα και δεν λύνονται. Δεν υπάρχει λύση με αυτόν τον άνθρωπο. Πρέπει να δεχτεί έναν άλλον άνθρωπο που θα λύσει την κατάσταση».

Για το εάν μπορεί να σωθεί η ομάδα: «Πιστεύω στην ομάδα, δεν είναι η χειρότερη, απλά κάποια αποτελέσματα θα μπορούσαν να την βοηθήσουν περισσότερο. Πιστεύω ότι θα παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το μήνυμα που στέλνει στους πρώην συμπαίκτες του: «Αδέρφια μου υπομονή, καλό κουράγιο και δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x