Stoiximan Super League

Ξεμούδιασε με «εξάρα»

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 6-1 της μικτής ομάδας του Χέδερλαντ. Όρεξη, πάθος και πειθαρχία τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τους «πράσινους»

Ένα τέτοιο φιλικό και μάλιστα, όταν είναι το πρώτο της προετοιμασίας μιας ομάδας κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο, ποτέ δεν θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη για συμπεράσματα.

Εκτός από αυτά που μπορεί να βγάλει ο προπονητής και στην προκειμένη, ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο του ματς για το φετινό καλοκαίρι, αντιμετώπισε μια μικτή ομάδα του Χέδερλαντ και τυπικά ξεκίνησε με το… δεξί, επικρατώντας με σκορ 6-1.

Το πρώτο κατά σειρά φετινό μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», Εμίρ Μπαϊράμι,, πέτυχε δύο γκολ, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Κουσίδης, Ζέκα, Αποστολόπουλος και Σταματάκης. Από πλευράς της μικτής του Χέδερλαντ, ο Βάντερχοργκ ήταν αυτός που προσωρινά είχε μειώσει σε 3-1.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» όρεξη και πάθος, ενώ το παιχνίδι τους ήταν αρκετά πειθαρχημένο, αποτέλεσμα της συγκέντρωσης που διέκρινε τους παίκτες.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής (46’ Ρισβάνης), Ααράμπ, Σπυρόπουλος (46’ Αναστασόπουλος), Χουχούμης (46’ Σταματάκης), Λαγός, Ζέκα (46’ Μουζακίτης), Δώνης, Ντίνας (46’ Γιαννιτσάνης), Κουσίδης, Αποστολόπουλος (61’ Μπαϊράμι).

Δοκιμάστηκε ο Ααράμπ

Ο Ναΐμ Ααράμπ δοκιμάστηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στο απογευματινό φιλικό! Ο 25χρονος στόπερ με καταγωγή από το Μαρόκο, που είναι όμως κάτοχος βελγικού διαβατηρίου, είναι επιλογή του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είχε αγωνιστεί μαζί του στη Λάρισα από το 2008 μέχρι το 2010, είχε σχηματίσει καλή άποψη και έπειτα από δική του εισήγηση, ο παίκτης ταξίδεψε στο Όστερμπεκ για να δοκιμαστεί. Μάλιστα, πήρε φανέλα βασικού στο φιλικό κόντρα στη μικτή του Χέδερλαντ.

Η καριέρα του Ααράμπ με αριθμούς:

2007-2008 Ναϊμέγκεν 6 (0)
2008 - 2012 Λάρισα 52 (0)
2010 - 2011 Σαρλερουά - δανεικός από Λάρισα 29 (1)
2012 Ουίπεστ 9 (0)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x