Stoiximan Super League

Ξεμούδιασμα κόντρα στην Κ-20 για τον Ατρόμητο

Τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων έσπασαν σήμερα στον Ατρόμητο, καθώς πραγματοποιήθηκε φιλικό κόντρα στην Κ-20. Συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα οι Φυτανίδης, Λε Ταλέκ.

Την ευκαιρία να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίζονται ως βασικοί είχε ο Τραϊανός Δέλλας σε σημερινό εκπαιδευτικό δίτερμα (διάρκειας 70 λεπτών) κόντρα στην Κ-20 τηςομάδας.

Η επαγγελματική ομάδα επικράτησε 2-0 με κεφαλιές των Θεολόγου στο 30’ και Μπαστακού στο 55’, ενώ ο Μπάλλας είδε το σουτ που επιχείρησε στο 65’ να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε τους: Θεοδωράκη, Κοντοέ, Έμποου, Θεολόγου, Κούρο, Κεϊτά, Μπαστακό, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλο, Νάτσο, Μπάλλα.

Ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της Κ20 παρέταξε την εξής ενδεκάδα: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Κωστούλας, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Παυλής, Ρομάριο, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαταγανάκης, Μωραΐτης, Τζίνοβιτς, Ντιντής, Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Νταβιώτης, Σαμπατάκος.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα ενώ οι Φυτανίδης, Λε Ταλέκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον Σωτήρη Ρούσση.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x