Stoiximan Super League

Καταγγελία από Κροάτη ρεπόρτερ: Πήγαμε στο γήπεδο της ΑΕΚ και κάποιοι Έλληνες ζήτησαν την κάμερά μας

«Η κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή ούτε για τους Κροάτες ούτε για την ελληνική αστυνομία», υποστήριξε κατά τη μεταφορά του ρεπορτάζ στην Κροατία ο δημοσιογράφος Μάρκο Σέπατ.

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργατών τους στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, μεταφέρουν τα κροατικά Μέσα.

Ένας από τους δημοσιογράφους που δίνει από τη πρώτη στιγμή το «παρών» στο ρεπορτάζ για τα τραγικά γεγονότα, με θύμα τον Μιχάλη Κατσουρή, είναι ο Μάριος Σέπατ από το κανάλι «Nova TV», στο οποίο είπε ότι «η κατάσταση εκεί δεν είναι ευνοϊκή, ούτε για τους Κροάτες ούτε για την ελληνική αστυνομία».

Μάλιστα, ο Κροάτης δημοσιογράφος αποκάλυψε πως «αφού ενημερωθήκαμε για όλα όσα έγιναν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, φτάσαμε εκεί και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Όταν κατάλαβαν ότι είμαστε από την Κροατία, κάποιοι από τους Έλληνες όρμησαν κατά πάνω μας και ζήτησαν την κάμερά μας. Ο εικονολήπτης, όμως, κατάφερε να διαπραγματευτεί, και τους δώσαμε μόνο την κάρτα μνήμης από την κάμερα».

Στη συνέχεια, ο ίδιο ρεπόρτερ τόνισε πως «όπως μαθαίνουμε, οι Έλληνες είναι εξοργισμένοι, μεταξύ άλλων, για το ρεπορτάζ των κροατικών ΜΜΕ, τα οποία θεωρούν ότι προσπαθούν να σχετικοποιήσουν την κατάσταση μεταθέτοντας την ευθύνη για τη δολοφονία στην ΕΛ.ΑΣ. και εικάζοντας ότι η δολοφονία έγινε από Έλληνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x