Stoiximan Super League

Κρίνουν τις… προσθήκες

Τα… αποτελέσματα των ποδοσφαιριστών που δοκιμάζει αυτή την περίοδο στα Σπάτα ο Τραϊανός Δέλλας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση στόπερ.

Κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής έχουν απομείνει στην ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί το ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Στην Ένωση έχουν φτιάξει τον βασικό κορμό για να καταφέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα να εξασφαλίσουν την άνοδο στη Football League.

Εκείνο που θέλουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν ή να υπάρχουν αναπληρωματικοί, εφόσον κάποιος από τους βασικούς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κρίνεται πρώτα από όλα από τις δοκιμές που κάνει αυτό το διάστημα στα Σπάτα ο Τραϊανός Δέλλας, αφού από το «μικροσκόπιό» του περνούν οι Ντάφλας, Πεταυράκης και Τζανετόπουλος, οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις στο 37χρονο προπονητή και αναμένεται να υπογράψουν στην ΑΕΚ.

Αντίθετα, ο Σέρβος Ντάρκο Ρόξιτς και οι ομογενείς από την Αυστραλία Αλεξ Νοβαντής και Τζέισον Σαλδάρης πληροφορήθηκαν ότι θα πάψουν να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, σε πρώτο πλάνο παραμένει η υπόθεση της απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, αφού στην Ένωση θέλουν να έχουν έναν «δάσκαλο» για τους Σταθάκη, Τσούπρο και Ντούμπερετ.

Εν τω μεταξύ, τακτική ανάλογη με εκείνη στην μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου αναμένεται να ακολουθήσει η ΑΕΚ και για την υπόθεση του Δημήτρη Γούτα.

Δηλαδή, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν άμεσα τον 19χρονο στόπερ, αλλά την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν υπάρξει οι σχετικές διαπραγματεύσεις, ενώ τα πράγματα δείχνουν ιδιαιτέρως θετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x