Stoiximan Super League

Έφεση του Κούγια για την ποινή των 3,5 μηνών που του επιβλήθηκε, εκδικάζεται την Τετάρτη

Την Τετάρτη το απόγευμα θα εκδικαστεί η έφεση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, για την ποινή που του έχει επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (07/02) θα εκδικαστεί η έφεση, που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και της ποινής, που του επιβλήθηκε.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης της Κορίνθου είχε επιχειρήσει, θυμίζουμε, να «την πέσει» στους διαιτητές του εκτός έδρας αγώνα της δεύτερης με τον Παναργειακό (12/11/2023) και την ήττα με σκορ 1-0! Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και προσπάθησε να τον πιάσει από το σορτσάκι, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και έξω από τα αποδυτήρια. Μάλιστα, τότε η Κόρινθος είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση, για να ακολουθήσει η πειθαρχική δίωξη του Κούγια, επειδή «εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο». Για το παραπάνω περιστατικό η ποινή, που επιβλήθηκε στον Κούγια, είναι 2,5 μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα, αλλά ο γνωστός ποινικολόγος τιμωρήθηκε με έναν επιπλέον μήνα για τη συμπεριφορά του στο Κόρινθος-Μύκονος, στις 26 Νοεμβρίου!

Συνολικά, λοιπόν, η ποινή του Αλέξη Κούγια είναι 3,5 μήνες και αφορά οποιοδήποτε γήπεδο, ενώ πρέπει να σημειωθεί αφενός ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης για τη δεύτερη πειθαρχική δίωξη (απειλές-εκφοβισμό), που αφορά τον αγώνα με τον Παναργειακό, μετά την καταγγελία του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για συκοφαντική, εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αφετέρου, δε, εκκρεμεί και η απόφαση της πειθαρχικής δίωξη στον Κούγια για τις δηλώσεις του μετά το πρόσφατο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x