Stoiximan Super League

Κοστίνια: «Να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να διακριθούμε στην Ευρώπη - Είμαι χαρούμενος με τα όσα έχω δει στον Ολυμπιακό»

Οι δηλώσεις του Κοστίνια ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (15/09, 18:30), για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω εθνικών ομάδων, η αγωνιστική δράση στην Stoiximan Super League επιστρέφει το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου με την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο (15/09, 18:30), ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο το «4 στα 4», με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μιλά στην κάμερα της Cosmote TV για τον εν λόγω αγώνα.

Δηλώσεις στη συνδρομητική τηλεόραση έδωσε και ο Κοστίνια, με τον Πορτογάλο μπακ να μιλά τόσο για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου, για την προσαρμογή του στους «ερυθρόλευκους», όσο και για τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κοστίνια:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πάντα παίζουμε για να νικάμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η διακοπή μας χρησίμευσε ώστε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και νομίζω πως έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Για την προσαρμογή του: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και πάρα πολύ χαρούμενος με όσα έχω δει και με το πώς είναι τα πράγματα στον σύλλογο και στην καθημερινότητα μου. Με κάποιους συμπαίκτες μου μιλάω πολύ και με βοηθούν στην προσαρμογή μου εδώ. Όλα είναι πολύ θετικά».

Για την κλήρωση με Μπράγκα και Πόρτο: «Θα παίξουμε κόντρα σε δύο ομάδες από την Πορτογαλία που έχω περάσει από τις ακαδημίες τους. Είμαι χαρούμενος πως θα συναντήσω ξανά κάποιους φίλους. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό και ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διακριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x