Stoiximan Super League

Κόλμαν: Αν θες μια σημαντική νίκη, πρέπει πρώτα να υποφέρεις»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ατρόμητος για να νικήσει τον Βόλο στάθηκε ο Κρις Κόλμαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Ο Κρις Κόλμαν τόνισε πως έχουν παίξει μαζεμένα ματς και έχουν κουραστεί, αλλά αντέχουν οι παίκτες του Ατρομήτου, στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, κρατάει τη νίκη και θεωρεί πως η πνευματική κούραση τους αναγκάζει να υποπίπτουν σε λάθη.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Υποφέραμε. Αν θες κάτι πολύ, τότε θα υποφέρεις. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά οι παίκτες έχουν δώσει τα πάντα. Είχαμε και αναποδιές με τον Covid-19.

Ήξερα πως δεν θα ήταν καλή εμφάνιση σήμερα, καθώς ήταν κουρασμένοι οι παίκτες μας. Το σημαντικό ήταν η νίκη. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και για αυτό είμαι χαρούμενος.

Το εάν υπάρχει και πνευματική κόπωση: «Σίγουρα, η σωματική κούραση μας δημιουργεί προβλήματα για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Υπάρχει, όμως, και η πίεση της κατάστασης που μας δημιουργεί κάποια προβλήματα στο να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Σήμερα, όμως, τα έκαναν όλα σωστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x