Stoiximan Super League

Κοντά στο «ναι» ο Καλαντζής

Μια «ανάσα» από τη μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού είναι η ΑΕΚ, ίσως και σήμερα οι οριστικές εξελίξεις. Τριετές το συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Πολύ κοντά στο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι ο Χρήστος Καλαντζής. Η ΑΕΚ είναι σε επαφές με τον πρώην επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για σχεδόν ολοκληρωμένη μεταγραφή. Ο παίκτης, είναι πολύ πιθανό, να συναντηθεί σήμερα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.

Ο Καλαντζής, που μέχρι πριν από λίγο καιρό σκεφτόταν να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «Ενωσης», καθώς αυτή τη στιγμή μοναδικός επιθετικός, επί της ουσίας, είναι ο Παυλής.

Στην αναμονή ο Τάουπ

Στο… περίμενε έχει η ΑΕΚ τον Τζακ Τάουπ. Ο Ολλανδός επιθετικός περιμένει πρόταση από την «Ενωση» και όπως τόνιζε χθες, «θα είμαι στην αναμονή για μια εβδομάδα». Είναι φανερό ότι στην ομάδα περιμένουν να γίνει η σύσκεψη κορυφής ανάμεσα με την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς (σ.σ. πιθανότατα αύριο), προκειμένου να παρθεί απόφαση και για το συγκεκριμένο θέμα και να γίνει γνωστό, αν τελικά, ο «δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση του πρώην φορ της Φόλενταμ. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει.

Την ίδια στιγμή, επιθετικοί από τη Β΄Ισπανίας και από το Βέλγιο βρίσκονται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x