Stoiximan Super League

«Κλειδώνει» σχήμα για Μπακού

Σε σχήμα με τον Κουτρουμπή στο κέντρο άμυνας κι όχι αμυντικό χαφ καταλήγει ο Γιάννης Αναστασίου για τον Παναθηναϊκό εν όψει Καμπάλα. Ξεκαθαρίζει για Αμπέντ, πάντα «ανοιχτό» του Λουκίνα.

Σε ρυθμούς… Καμπάλα κινούνται όλοι στον Παναθηναϊκό, καθώς ο πρώτος αγώνας για τα play offs του Europa League πλησιάζει. Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως για το ματς της Πέμπτης στο Μπακού προσανατολίζεται στην επαναφορά του Κουτρουμπή στη φυσική του θέση.

Δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Σάντσεθ, αλλά κι επειδή δεν εμπιστεύεται απόλυτα τον Τριανταφυλλόπουλο και ο Τελάντερ είναι ανέτοιμος, ο προπονητής του «τριφυλλιού» φαίνεται πως θα τοποθετήσει τον Κουτρουμπή στο πλευρό του Ταυλαρίδη. Τη θέση του στο κέντρο θα πάρει ο Ζέκα, έχοντας στο πλευρό του Λαγό και Πράνιτς. Για τις άλλες θέσεις δεν αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις, καθώς ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, ο Νάνο αριστερό και ο Βέμερ δεξί μπακ, ενώ Νίνης και Καρέλης θα κινούνται πίσω από τον Μπεργκ. Όλα αυτά, βέβαια, με την υποσημείωση πως ακόμη απομένουν πέντε μέρες για το παιχνίδι και στο διάστημα αυτό πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Ξεκαθαρίζει για Αμπέντ, ανοιχτό του Λουκίνα

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει η Νιούκαστλ να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις της για να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του Μεντί Αμπέντ. Ο χρόνος είναι ταυτόχρονα σύμμαχος και αντίπαλος των «πράσινων», καθώς από τη μια όσο περνά ο χρόνος και η αγγλική ομάδα δεν βρίσκει κάπου να δώσει τον Αλγερινό μέσο κινδυνεύει να της… ξεμείνει ένας παίκτης που δεν υπολογίζει και δεν θέλει να πληρώνει, αλλά από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος οι «καρακάξες» να εμμείνουν στις αρχικές τους απαιτήσεις και να μη γίνει ποτέ η επιστροφή. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα, με τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει κι άλλες λύσεις έχοντας όμως σαφή προτίμηση στον Αμπέντ.

Από εκεί κι έπειτα, ανοιχτό παραμένει το θέμα του Γιάννη Λουκίνα. Ο 24χρονος φορ του Ηρακλή αρέσει πολύ στον Γιάννη Αναστασίου και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει πώληση του Νίκου Καρέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x