Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Χτυπάει ψηλά στις μεταγραφές η ΑΕΚ - Μεγαλύτερη σιγουριά μετά τις δηλώσεις του Ηλιόπουλου»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη μεταγραφική στρατηγική της ΑΕΚ, τις εντυπώσεις που άφησε ο Μάριος Ηλιόπουλος, αλλά και την περίπτωση του Αρόλντ Μουκουντί.

Υψηλούς στόχους, που θέλουν… υπομονή, κυνηγά η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ χτυπάει ψηλά γιατί θέλει να αναβαθμίσει το ρόστερ της. Αυτό προκαλεί μια καθυστέρηση. Η συμφωνία στη συνάντηση Ηλιόπουλου με Αλμέιδα και μεταγραφικό τιμ είναι πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό για να αποκτηθούν οι παίκτες όσο πιο ψηλά στη λίστα που έχει εγκρίνει ο προπονητής. Το πιο σημαντικό είναι ποιοι θα έρθουν και όχι πότε θα έρθουν, αυτή είναι η απόφαση και στρατηγική της ομάδας», ανέφερε.

Παράλληλα σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από τον Μάριο Ηλιόπουλο στα χθεσινά «αποκαλυπτήριά» του. «Ήταν επικοινωνιακός, ετοιμόλογος, αυθόρμητος και φάνηκε αληθινός. Αυτό που άρεσε σε όλους είναι η σχέση με τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι το νούμερο ένα στην ΑΕΚ. Φάνηκε ότι υπάρχει μια πάρα πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, που έχει αναπτυχθεί εδώ και μήνες. Για μένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό μήνυμα της χθεσινής συνέντευξης Τύπου. Θεωρώ ότι μετά από χθες υπάρχει στη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΚ μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά για το μέλλον».

Τέλος, μίλησε για τα σενάρια από την Γαλλία για τον Αρόλντ Μουκουντί. «Είναι βασικός παίκτης, η ΑΕΚ τον θέλει και έχει συμβόλαιο μαζί του. Αν μπορούσε ή αν μπορεί θα τον ανανέωνε κιόλας. Τον έχουν δει πάρα πολλές ομάδες και δεν είναι περίεργο να έρθει κάποια πρόταση. Αν είναι μεγάλη προσφορά, ο παίκτης θα παραχωρηθεί, όπως έγινε και με τον Πόνσε. Όμως αυτή τη στιγμή η ομάδα στηρίζεται στον Μουκουντί και θέλει να τον κρατήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x