Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τι συμβαίνει με την έφεση για την τιμωρία της έδρας - Αργούν τα τυπικά για Λιβάι»

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Κώστα Κετσετζόγλου.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η ΑΕΚ θα παίξει δίχως τον κόσμο της στην OPAP Arena στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στην «Ένωση» με την έφεση για την τιμωρία της έδρας και όσα λαμβάνουν δεδομένα στον σύλλογο για τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Για τη μεταγραφή του Λιβάι, ακόμα κι αν αργεί, τόνισε ότι: «Τα τυπικά στη συγκεκριμένη μεταγραφή κρατούν πολύ, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως θα χαλάσει κάτι», ενώ, επί του αγωνιστικού ενόψει της αναμέτρησης με τα «λιοντάρια», είχε να πει:


«Δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι κι αν θα εκτίσουν με Πανσερραϊκό. Και ο Μουκουντί έχει συμπληρώσει κάρτες. Ο Μαρσιάλ θα βρεθεί στην κορυφή λόγω τιμωρίας του Πιερό, όταν εκείνος δηλωθεί, ενώ, πολλοί παίκτες είναι στο όριο».

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x