Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τι ισχύει με Τσούμπερ στην ΑΕΚ - Ο κίνδυνος για λάθος συμπεράσματα με Βράνιες»

Στην αμετάβλητη επιθυμία ΑΕΚ-Τσούμπερ να συνεχίσουν μαζί και στον κίνδυνο η κακή σεζόν της ομάδας να επηρεάσει την κρίση για παίκτες (όπως ο Βράνιες) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τα δεδομένα της υπόθεσης Τσούμπερ (που δεν έχουν διαφοροποιηθεί) και τον κίνδυνο που ελλοχεύει στην ΑΕΚ (με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Ελβετό και τον Βράνιες) μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και παραμένει κοινή επιθυμία του Τσούμπερ και της «Ένωσης» να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι.

Εξάλλου σημείωσε ότι η περίπτωσή του είναι από τις πιο ενδεικτικές του πόσο μπορεί να επηρεαστεί ένας παίκτης από τη συνολικά κακή πορεία της ομάδας (αφού βασίζεται στο συνδυαστικό παιχνίδι).

Στο ίδιο πλαίσιο, δε, ενέταξε και τον Βράνιες, συμφωνώντας ότι έχει κακή παρουσία, αλλά τονίζοντας την ανάγκη να μη βγουν λάθος συμπεράσματα για τον Βόσνιο (και πολλούς ακόμα παίκτες) λόγω της γενικότερα άσχημης σεζόν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x