Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Οι θέσεις που ψάχνεται μεταγραφικά η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Γιαννούλη και τερματοφύλακα»

Για την κινητικότητα της ΑΕΚ στην αγορά του Γενάρη, τη βεβαιότητα ότι η «Ένωση» θα ενισχυθεί και τα δεδομένα στις θέσεις γκολκίπερ και αριστερού μπακ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου (και την αυξημένη κινητικότητα σε σχέση με πέρυσι) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η «Ένωση» παρακολουθεί πολλούς παίκτες σε αρκετές θέσεις και επανέλαβε ότι δεν θα πάει σε λογική «μπαλωμάτων», αλλά για αναβάθμιση που θα την αναζητούσε ούτως ή άλλως το καλοκαίρι.

Σε αυτό το πλαίσιο επικαλέστηκε ξανά το παράδειγμα του Γιαννούλη, τονίζοντας πως είτε ο ίδιος ο Έλληνας μπακ, είτε ένας ποδοσφαιριστής αντίστοιχα εγνωσμένης αξίας (και με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην ομάδα) θα μπορούσε να είναι στόχος.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν επίσης για χαφ και έναν μεσοεπιθετικό που να παίζει όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, εξήγησε τους λόγους που η απόκτηση τερματοφύλακα μοιάζει πιθανότερη μετά το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x