Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιθανόν με αλλαγές κόντρα στη Λαμία η ΑΕΚ - Η δικαίωση Αλμέιδα για την έκβαση του τίτλου»

Για τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Ματίας Αλμέιδα, την έκβαση του πρωταθλήματος και το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο ενδεχόμενο η ενδεκάδα της ΑΕΚ να έχει αλλαγές κόντρα στη Λαμία και στη δικαίωση του Ματίας Αλμέιδα για την έκβαση του πρωταθλήματος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε, αρχικά, στο μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Αργεντινό τεχνικό, το οποίο όπως τόνισε δείχνει την προσωπική σχέση που έχουν μεταξύ τους και την αδιαπραγμάτευτη στήριξη για τις ικανότητές του.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία επισήμανε ότι η «Ένωση» πρέπει να νικήσει και να περιμένει ενδεχόμενη απώλεια του ΠΑΟΚ με τον Άρη, υπογραμμίζοντας ότι όλα μπορεί να συμβούν στο Χαριλάου.

Παράλληλα, έκανε λόγο πως είναι πιθανό η ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» να έχει αλλαγές και παίκτες που δεν είχαν τόσο χρόνο στα playoffs όπως οι Λιούμπισιτς και Πήλιος να πάρουν φανέλα βασικού.

Τέλος, έξηρε την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος, θυμίζοντας πως ο Αλμέιδα είχε πει εδώ και πολύ καιρό πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x