Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα για τη ρεβάνς-Δεν μπορούσε να παρθεί ρίσκο με Πινέδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα συσσωρευμένα προβλήματα μετά και την απουσία του Ορμπελίν Πινέδα από τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Στο ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με την απουσία του Ορμπελίν Πινέδα από τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες λόγω ίωσης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Δεν μπορούσε να παρθεί ρίσκο, γιατί ο Πινέδα είχε συμπτώματα το πρωί που πήγε στα Σπάτα. Η ΑΕΚ έχασε έναν ακόμη παίκτη και γίνεται όλο και χειρότερο το πράγμα γιατί μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα. Από το 4-0 πήγαμε στο 4-3 και τώρα αρχίσανε οι απουσίες βασικών παικτών, όπως ο Ελίασον και ο Πινέδα, που είχε αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει, ενώ και ο Γαλανόπουλος ίσως να έπαιζε ως αλλαγή. Μακάρι να μην προκύψει και κάτι άλλο, γιατί η ιστορία αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα. Ευτυχώς είναι κάτι που κρατά λίγο, ο Λαμέλα σε 3-4 μέρες επέστρεψε», τόνισε.

Όσο για τα σενάρια από το Μεξικό που δείχνουν ότι η Μοντερέι αποθαρρύνθηκε για τον Ορμπελίν Πινέδα; «Οι Μεξικανοί λένε πως η Μοντερέι το πήρε απόφαση για Πινέδα, αλλά πιστεύω πως μέχρι τέλους Αυγούστου θα μας ζαλίζουν. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει διαπραγμάτευση με την Μοντερέι, υπάρχει μόνο ο θόρυβος από τους μάνατζερ του Πινέδα. Ο παίκτης μέχρι τώρα στην ομάδα δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, είναι επαγγελματίας και αν δεν υπήρχε το θέμα της ίωσης θα έπαιζε στη ρεβάνς», είπε.

Τέλος, για τις μεταγραφές είπε πως «… η ΑΕΚ κάνει επαφές για αριστερό μπακ και σέντερ φορ. Όμως όλο το βάρος έχει πέσει πλέον στο παιχνίδι της Πέμπτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x