Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ με Πανσερραϊκό - Πάνε για βασικοί Τσούμπερ-Γιόνσον»

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, όπως το μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής της με τον Πανσερραϊκό, το απόγευμα της Πέμπτης (21/12, 17:00), μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού καταρχάς στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα για τους «κιτρινόμαυρους». «Πολύ κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ. Όπως βλέπουμε, όλα τα παιχνίδια φέτος είναι δύσκολα. Για την ΑΕΚ ένα κλικ παραπάνω, επειδή έχει χάσει βαθμούς εκεί που δεν το περιμέναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό, τι αφορά το κομμάτι της ενδεκάδας, σημείωσε ότι πιστεύει πως οι Τσούμπερ και Γιόνσον θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Ενώ για τις πολλές απουσίες, που πλέον προστέθηκε σ' αυτές και ο Σιντιμπέ, εξήγησε: «Ήταν εν γνώσει της ΑΕΚ ότι θα έχει απουσίες, γι' αυτό έφτιαξε μεγάλο ρόστερ. Ξέφυγε η κατάσταση, αλλά έχει αξιόμαχη ενδεκάδα. Πιστεύω βέβαια στη συνέχεια δεν θα βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x