Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα είναι… κουφό ν’ αναβληθεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να παίξει»

Στο αίτημα Ολυμπιακού ν’ αναβληθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τους κινδύνους εφόσον γίνει δεκτό και την ετοιμότητα της ΑΕΚ να παίξει κανονικά την Κυριακή αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για το αίτημα αναβολής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και τη… φάμπρικα που μπορεί ν’ ανοίξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι θα είναι… κουφό (και εκτός κανονισμού) να μη γίνει το παιχνίδι επειδή έπεται αγώνας για τη φάση των «32» ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι αν γίνει δεκτό αυτό που ζήτησε ο Ολυμπιακός (και ευνοεί και τον ΠΑΟΚ) μπορεί να δημιουργηθεί ένας κυκεώνας και εξήγησε το σοβαρό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με τις ημερομηνίες, εφόσον αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική.

Σε κάθε περίπτωση (και εν αναμονή της ψηφοφορίας στη λίγκα που θα καθορίσει το τι θα συμβεί), υπογράμμισε πως η ΑΕΚ ετοιμάζεται κανονικά να παίξει την Κυριακή, έχοντας ως μόνο αγωνιστικό πρόβλημα την απουσία του Σιμάνσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x