Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κοντά σε μεσοεπιθετικό η ΑΕΚ - Τα δεδομένα για Μίλσον»

Η ΑΕΚ είναι κοντά σε απόκτηση μεσοεπιθετικού, όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ίσως και εντός της εβδομάδας να αποκτήσει μεσοεπιθετικό η ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε μεσοεπιθετικό, είτε αντι-Αραούχο με τον ρόλο που είχε επί Αλμέιδα, είτε ακραίο. Μπορεί και μέσα στη βδομάδα να γίνει η μεταγραφή. Επίσης περιμένουμε τις επαφές με την Μπρέντφορντ για τον Στρακόσα και να ολοκληρωθούν τα ιατρικά για Σισέ και Μπρινιόλι», ανέφερε.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Φελίσιο Μίλσον, που είναι βασικός στόχος για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, είπε: «Η Μακάμπι ζητάει 8 εκατ. ευρώ, αλλά δεν υπάρχει κάποιος για να τα δώσει. Η ΑΕΚ πρόσφερε αρχικά 4 εκατ., η Αλ Αΐν προσφέρει περίπου τα ίδια χρήματα στους Ισραηλινούς αλλά περισσότερα στον παίκτη. Στο Ισραήλ εκτιμούν ότι θα πωληθεί ο παίκτης. Ανοιχτό είναι το θέμα του Κοϊτά και η πρόταση που έχει κάνει στη Σεντ Τρούιντεν είναι μικρότερη από αυτή για τον Μίλσον. Να σημειώσουμε πως ο Μαυριτανός την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ-χαφ».

Σχετικά με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις είπε: «Για τη θέση του σέντερ φορ δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Το θέμα του δεξιού μπακ θα πάει λίγο πιο πίσω, η περίπτωση του Οντουμπάτζο είναι ακόμη ανοιχτή. Για αριστερό μπακ η ΑΕΚ θέλει έναν παίκτη επιπέδου Γιαννούλη ή καλύτερο, που θα προορίζεται για βασικός και θα είναι επιθετικογενής. Η ΑΕΚ κοιτάζει και για τη μεσαία γραμμή, όπως είχε φανεί από την προσπάθεια να πάρει τον Καμαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x