Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η επιτακτική νίκη στη Λιβαδειά για την ΑΕΚ και το διάστημα που ανεβάζει στροφές - Τα δεδομένα για φορ»

Στο «πρέπει» που υπάρχει για την ΑΕΚ για νίκη με τον Λεβαδειακό και στην υπόθεση του σέντερ φορ στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Αναγκαία είναι η απόδραση της ΑΕΚ με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του Λεβαδειακού, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Μιχάλη Τσόχο, υπογράμμισε ότι η «Ένωση» θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, αφήνοντας ανοικτό να ανοίξει και τρίτη θύρα στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Επισήμανε πως είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει ο «δικέφαλος», αφού ακολουθεί και διακοπή, ενώ τόνισε ότι περίπου 15-20 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδειχνε πάντα ένα καλύτερο πρόσωπο, ανεβάζοντας στροφές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά έκανε λόγο ότι προκύπτουν νέες περιπτώσεις επιθετικών, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα πάρει φορ και ίσως γίνει άλλη μια κίνηση, σχολιάζοντας πως μπορεί να ανοίξει παράθυρο και για άλλους παίκτες που μπορεί να δουν διαφορετικά το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ελλάδα, αφού την Παρασκευή (30/08) τελειώνει η προθεσμία στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x