Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Φοφανά και ακόμα ένας παίκτης από την Premier για την ΑΕΚ»!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στο θέμα της αναζήτησης φορ από την ΑΕΚ και μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο γι’ άλλη μια περίπτωση που εξετάζεται και αφορά επιθετικό από την Premier League!

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε στάδιο τελικής διαπραγμάτευσης με τον Ντάτρο Φοφανά της Τσέλσι, έπειτα και από τη δήλωση του Αλμέιδα για το «κυνήγι» στο οποίο έχει επιδοθεί η ομάδα για έναν παίκτη στο 9, από την αρχή του καλοκαιριού.

«Η διαπραγμάτευση με τον Ντάτρο Φοφανά είναι στην τελική φάση. Με τον Κορέα δεν έχει αλλάξει κάτι. Να μεταφέρουμε και μια φήμη, μια πληροφορία, πως υπάρχει κι άλλος παίκτης από Premier League! Και υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί ένας τρόπος αν έρθει ο Φοφανά και μείνει και ο Λιβάι, να συνυπάρξουν» είπε μεταξύ άλλων.

«Η ΑΕΚ στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος, έχει καλή αμυντική λειτουργία γιατί δεν έχει δεχθεί φάσεις. Ο Στρακόσια χωρίς να κριθεί ως τερματοφύλακας, έχει πέσει σε μια πολύ άσχημη κατάσταση με λάθη με την μπάλα» σχολίασε επί του αγωνιστικού μετά το 3-0 επί του Λεβαδειακού.

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x