Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έρχεται ο Ντίας, μάλλον φεύγει τώρα ο Αραβίδης»

Μόνο αν προκύψει ξαφνικά άλλη πρόταση μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή του Ντίας στην ΑΕΚ, που προχωρά και για τον Μπράβο, ενώ ο Αραβίδης πιθανότατα αποχωρεί, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κ. Κετσετζόγλου.

Ο Χόρχε Περέιρα Ντίας πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, καθώς απομένει η τυπική αποδέσμευσή του από την Τζοχόρ για να έρθει στην Αθήνα και να τεθεί στη διάθεση του Ζοσέ Μοράις.

Όπως είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο 26χρονος Αργεντινός φορ έχει ήδη συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου του (χρήματα και διάρκεια) και ο μόνος τρόπος να χαλάσει η μεταγραφή είναι αν προκύψει πριν υπογράψει κάποια μεγαλύτερη πρόταση.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε πως προχωρά και η υπόθεση του 23χρονου μεσοαμυντικού Φεντερίκο Μπράβο, που όμως δεν είναι τόσο απλή, ενώ δεν αποκλείεται η «Ένωση» να κινηθεί και για άλλον παίκτη σε θέση που δεν έχει άμεση ανάγκη, εφόσον εντοπιστεί κάποια καλή ευκαιρία στην αγορά.

Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις, ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Χρήστος Αραβίδης να αποχωρήσει τώρα, στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, κι όχι το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x