Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν υπάρχει θέμα Μορόν στην ΑΕΚ, τι ισχύει με τις αποχωρήσεις – Μάξιμουμ τρεις αλλαγές με Λαμία»

Στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ -εξηγώντας ότι δεν υπάρχει θέμα Μορόν- αλλά και στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ματς με τη Λαμία, αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το πώς κινείται η ΑΕΚ στην υπόθεση απόκτησης φορ εξήγησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, συνομιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, παρά τις φήμες που υπάρχουν, δεν υφίσταται θέμα Μορόν για την «Ένωση». Υπενθύμισε, δε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν κυρίως για παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, ενώ έχουν ασχοληθεί και με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι ή μπορούν να μείνουν ελεύθεροι.

Από εκεί και πέρα, αφού σημείωσε ότι το θέμα του αριστερού μπακ έχει πάει πίσω, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο φορ δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Επιπλέον, ανέφερε αναλυτικά το τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Φερνάντες, Ζίνι, Τσιλούλη, Πισάρο και Στάνκοβιτς.

Τέλος, στάθηκε και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία, το Σάββατο (24/8, 21:30) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, υπογραμμίζοντας ότι αναμένεται να γίνουν δύο -μάξιμουμ τρεις- αλλαγές σε επίπεδο ενδεκάδας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x