Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν γίνει του Φοφανά, δεν θα πέσει κάτω από 10 εκατ. ευρώ το deal - Το πλάνο για Λεβαδειακό»

Τα δεδομένα για την απόκτηση του σέντερ φορ και το ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Έχει εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του σέντερ φορ η ΑΕΚ, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Αποστόλη Λιβάνιο, έκανε λόγο ότι έχουν προκύψει νέες περιπτώσεις επιθετικών για την «Ένωση» και μια εξ αυτών φαίνεται να είναι πιο προχωρημένη από εκείνη του Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά.

Όσον αφορά τον 21χρονο Ιβοριανό στράικερ υπογράμμισε πως εφόσον έρθει στον «δικέφαλο» θα έχει καλύτερο συμβόλαιο από εκείνο που παίρνει στην Τσέλσι, η οποία θέλει να τον πουλήσει ενώ η ΑΕΚ επιθυμεί την απόκτησή του με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι αν γίνει η μεταγραφή θα αποτελέσει την πιο ακριβή στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων», αφού δεν φαίνεται πως θα πέσει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Για τον σημερινό αγώνα με τον Λεβαδειακό είπε πως βλέπει τον Λαμέλα πίσω από τον φορ, τον Ελίασον στα δεξιά αντί του Άμραμπατ, ενώ μάχη θα γίνει στο «8» με Πινέδα-Λιούμπισιτς.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x