Stoiximan Super League

«Πάγος» και αναμονή για Κάτσε

Εκτός από το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα και περιμένει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Έργκους Κάτσε, προκειμένου να απολογηθεί για την φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί προ ημερών με τον ίδιο να φοράει μπλούζα του «UCK».

Αμέσως μετά την απολογία του Αλβανού διεθνή μέσου, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook γνωστοποίησε πως μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση από το Δ.Σ του «δικέφαλου του Βορρά», ο παίκτης δεν προπονείται αλλά και ούτε θα υπολογίζεται για τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

Όσον αφορά το βάρος της τιμωρίας, στον ΠΑΟΚ θέλουν να «συμμορφώσουν» τον παίκτη αλλά και να ρίξουν τους τόνους στις τάξεις τον οπαδών της ομάδας. Γι’αυτό οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και ίσως αποκλεισμό από τις αποστολές των επόμενων δύο αγώνων της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως ο Ερκούς Κάτσε απολογήθηκε ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εκτός δραστηριοτήτων της πρώτης ομάδας μέχρι να παρθεί η απόφαση για την υπόθεσή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x