Stoiximan Super League

Κατάμεστο με ΑΕΚ

Δυναμικό θα είναι το «παρών» των οπαδών του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Έχουν φύγει ήδη 24.000 εισιτήρια… Και την Κυριακή ανοικτά τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη.

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντίπαλες. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν για ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και από τις δύο πλευρές.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Βάσει των πρώτων υπολογισμών από τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων μέχρι τώρα περισσότερα από 24.000 οπαδοί της ομάδας έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο γήπεδο.

Εκτιμάται ότι η ζήτηση των εισιτηρίων θα ανέβει ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες όσο πλησιάζει η σέντρα του αγώνα. Ειδικά σε περίπτωση ενός θετικού αποτελέσματος της ομάδας στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για να βοηθήσει σε αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να διατηρήσει ανοικτά και την Κυριακή τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη.

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση των ερυθρολεύκων…

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, εισιτήρια θα διατίθενται και την Κυριακή 8/2 στα εκδοτήρια έξω από την θύρα 25 του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, με ώρες 10:00 - 15:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x