Stoiximan Super League

Καρπενήσι ή… έξω για ΑΕΚ

Το πού θα «χτιστεί» η ΑΕΚ της καινούργιας σεζόν δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Αν δεν επιλεχθεί όμως κάποια από τις λύσεις του εξωτερικού, η «Ένωση» μοιάζει να προτιμά την περίπτωση του Καρπενησίου.

Ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν συνεχίζεται.

Όπως ακριβώς δεν βιάζεται όμως στο θέμα των μεταγραφών (μιας και το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας θα ξεκινήσει τουλάχιστον μέσα Σεπτέμβρη) έτσι η «Ένωση» δεν βιάζεται και στο θέμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν έχει φτάσει ήδη σε κάποια συμπεράσματα. Μετά τις επισκέψεις λοιπόν των Δέλλα και Λυμπερόπουλου στις εγκαταστάσεις του Καρπενησίου και των Γρεβενών, δεν ελήφθη απόφαση για το πού θα χτιστεί η ομάδα της νέας περιόδου.

Είναι σαφής ωστόσο η προτίμηση που υπάρχει στην πρώτη επιλογή -λόγω της υπεροπλίας, αλλά και της πλειονότητας παροχών που θεωρείται ότι διαθέτει. Έτσι, σε περίπτωση που αποφασιστεί να μείνει η ΑΕΚ στην Ελλάδα, το Καρπενήσι έχει σαφές προβάδισμα.

Το ποια θα είναι, όμως, η οριστική επιλογή της «Ένωσης» θα φανεί οριστικά μετά την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη Βοσνία. Τότε που θα εξεταστούν (πέραν του Καρπενησίου) και οι επιλογές που υπάρχουν από το εξωτερικό και, μεταξύ άλλων, προέρχονται από Αυστρία και Βουλγαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x