Stoiximan Super League

Καρούλιας: «Στην Σούπερ Λιγκ και του χρόνου ο Απόλλωνας»

Την σιγουριά του ότι ο Απόλλωνας Σμύρνης θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ εξέφρασε ο Νίκος Καρούλιας. Ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την πορεία του Παναθηναϊκού.

Σίγουρος ότι ο Απόλλωνας Σμύρνης θα είναι και του χρόνου στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ δήλωσε ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Καρούλιας.

Το μέλος της διοίκησης της «ελαφράς ταξιαρχίας» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την ομάδα που υπηρέτησε για τόσα χρόνια, Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά :

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού:

«Από την αρχή ήταν μια δύσκολη προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό. Όσο περνάει ο καιρός όμως η εικόνα γίνεται θετική. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις υποδομές της ομάδας αλλά και στον Γιάννη Σαμαρά που ηγείται αυτής της προσπάθειας. Με αυτά τα παιδιά και τις προοπτικές η εικόνα είναι θετική».

Για τα σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός έχει άπειρα παιδιά. Δεν έχουν μπει στα βαθιά ακόμα. Οι παίκτες κλήθηκαν ξαφνικά να σηκώσουν στις πλάτες τους μια ομάδα. Αν ένας αγώνας στραβώσει, δεν υπάρχουν παίκτες για να το πάρουν πάνω τους, να το γυρίσουν. Οι αυξομειώσεις αυτές είναι λογικές. Δεν μπορούν να το διαχειριστούν ακόμα αυτό οι ποδοσφαιριστές».

Για τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκο:

«Του χρόνου, αυτά τα παιδιά θα έχουν αλματώδη εξέλιξη. Αν είχε λεφτά ο Παναθηναϊκός ασφαλώς θα έπρεπε να πάρει μεγάλους παίκτες κρατώντας παράλληλα αυτούς τους νεαρούς παίκτες. Τώρα, σε αυτή την κατάσταση νομίζω είναι σκόπιμο να αποκτήσει τρεις παίκτες σε κάθε γραμμή ποιότητας Πράνιτς, Μπέργκ».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Είμαστε ευχαριστημένοι για την άκρως βελτιωμένη εικόνα μας, αλλά όχι τόσο για τα αποτελέσματα. Μπαίνουμε σε μια άλλη πορεία και με τα παιδιά που αποκτήσαμε και θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θα μείνουμε στην κατηγορία».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα από την 8η θέση και κάτω. Εκεί είναι το ενδιαφέρον. Ο ανταγωνισμός για τη σωτηρία θα είναι σκληρός μέχρι τέλους. Νομίζω ότι οι 35 βαθμοί θα δώσουν την παραμονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x