Stoiximan Super League

Καρβαλιάλ: «Κερδίσαμε κόντρα σε ό,τι συνέβη - Σήμερα μας έδωσαν περισσότερη δύναμη»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ζήτησε οι διαιτητές να δείχνουν περισσότερο σεβασμό στον Ολυμπιακό, ενώ τα όσα έγιναν απέναντι στην Κηφισιά, έκανε την ομάδα ακόμη πιο δυνατή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Καρβαλιάλ, όπως και μετά το φινάλε του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Κηφισιά, κερδίζοντας κόντρα σε όσα συνέβησαν και εννοώντας προφανώς τους διαιτητές. Τόνισε πως η διαιτησία έδωσε περισσότερη δύναμη στην ομάδα του, ενώ ζήτησε μεγαλύτερο σεβασμό προς τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Βρίσκομαι εδώ για να ψάξω, να αναζητήσω και να βρω σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο απέναντι σε μία ομάδα, όπως αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Δεν είναι φυσιολογικό. Αν υπάρχουν προβλήματα να λυθούν και να κατηγορηθούν οι υπεύθυνοι.

Αυτός ο σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και δεν αξίζει στους ανθρώπους μέσα σε αυτή την ομάδα να τους συμπεριφέρονται έτσι. Και εμείς οι επαγγελματίες που δουλεύουμε καθημερινά για να έρθουμε την Κυριακή στο παιχνίδι και να παίξουμε έναν αγώνα, δεν αξίζουμε να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε σήμερα, ή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Ατρόμητο και σε πολλά άλλα παιχνίδια.

Θέλω να πω στους υπεύθυνους ότι μετά από ό,τι μας συμβαίνει, όπως και μετά από το ματς με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, επιστρέφουμε πιο δυνατοί. Μετά από ό,τι συνέβη στον αγώνα με την ΑΕΚ, ήμασταν πιο δυνατοί στο ματς με τον Παναθηναϊκό και σήμερα ενάντια σε ό,τι συνέβη, εμείς κερδίσαμε.

Σήμερα μάς έδωσαν ακόμα περισσότερη δύναμη, μας ενώνουν όλα αυτά που συμβαίνουν και πάντα θα γινόμαστε πιο δυνατοί. Κι αν αυτό ξανασυμβεί, θα είμαστε προετοιμασμένοι και θα νικήσουμε πάλι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x