Stoiximan Super League

Καραπαπάς για τα κριτήρια περί καταλογισμού πέναλτι για χέρι: «Ο βαθμολογικός πίνακας θα παραμείνει αλλοιωμένος»

Έπειτα και από την νεότερη ενημέρωση της επιτροπής διαιτησίας της UEFA για τα πέναλτι, ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε πως έπειτα απ’ αυτό, η βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος παραμένει αλλοιωμένη.

Η επιτροπή διαιτησίας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τοποθετήθηκε εκ νέου για τα κριτήρια βάσει των οποίων θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν από τους διαιτητές πως η επαφή της μπάλας με το χέρι στην περιοχή θα πρέπει να τιμωρείται με πέναλτι.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ματς της Ισπανίας με τη Γερμανία στο Euro 2024 και ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή μια φάση σε ματς της ΑΕΚ με το Λεβαδειακό, σχολίασε στα social media:

«Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες σε φάσεις όπως του Κουκουρέγια ή του Μουκουντί, όταν η μπάλα πηγαίνει στα δίχτυα.

Είναι πέναλτι! Περιμένουμε τη συγγνώμη των ελ Ελλάδι Ελλήνων και ξένων “ειδικών” της διαιτησίας! Ή μάλλον όχι! Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει. Θα παραμείνει αλλοιωμένος»
.

Καραπαπάς για τα πέναλτι με το χέρι: «Ο βαθμολογικός πίνακας θα παραμείνει αλλοιωμένος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x