Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Οι παίκτες καταλαβαίνουν»

Εμφανώς ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη του Λεβαδειακού απέναντι στον Εργοτέλη όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιστροφή του Λεβαδειακού στις νίκες, με την επικράτηση απέναντι στον Εργοτέλη, παρουσιάστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο τεχνικός των Βοιωτών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε επίσης ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για τη συνεισφορά που θα έχει στην ομάδα η παρουσία του Ηλία Κώτσιου.

Αναλυτικά:

«Κάναμε την πρώτη μας νίκη τη νέα χρονιά. Η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες και οι παίκτες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως πρέπει να παίζουμε. Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι μας βοήθησε ο Κώτσιος που ήταν πολύ καλός, όπως και η συμπαράσταση του κόσμου, τον οποίο θέλουμε να έχουμε κοντά μας.

Κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και το έχει δείξει στα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχει δώσε φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x