Stoiximan Super League

Κανένα θέμα με Λάτση και ΠΑΟ

Διαψεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα περί συνεργασίας της με την εταιρεία «Lamda Development», για την ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαϊδης».

«Θέμα Λάτση δεν υφίσταται», είναι η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τα όσα είδαν σήμερα το «φως» της δημοσιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, οι «πράσινοι» ήταν κοντά σε συνεργασία με την εταιρεία «Lamda Development», συμφερόντων Λάτση, για τα έργα στο «Απόστολος Νικολαϊδης», τα οποία θα αρχίσουν τον Μάιο. Η «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδει κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, από το Παναθηναϊκό τονίζουν σχετικά με το δικαστικό «μέτωπο», και την προσφυή κατά του λουκέτου στη Θύρα 13, ότι: «Υπάρχει προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο κατά της απόφασης Κοντονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x