Stoiximan Super League

Κάναντι: «Είμαστε ήδη σε συζητήσεις για ανανέωση με τον Ατρόμητο και έχουμε βρει μια βάση»!

Σε συζητήσεις -οι οποίες, μάλιστα, βαίνουν καλώς, όπως είπε- με τη διοίκηση του Ατρόμητου για την ανανέωση της συνεργασίας τους αποκάλυψε ότι βρίσκεται ο Νταμίρ Κάναντι!

Στο δεύτερο μέρος (δείτε εδώ το πρώτο) της μεγάλης συνέντευξης του Νταμίρ Κάναντι σε Μέσο της πατρίδας του, ο Αυστριακός κόουτς μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο του Ατρόμητου, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την «κυανόλευκη» διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τονίζοντας: «Πιστεύω πως έχουμε βρει μια βάση».

Αναλυτικά, ο Κάναντι είπε για:

- την πορεία του Ατρομήτου: «Δεν περίμενα πως θα πάνε τόσο καλά τα πράγματα και πως θα έχουμε εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη έξι αγωνιστικές πριν το τέλος. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της περιόδου. Και εγώ με αυτόν τον στόχο ήρθα. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τον στόχο αυτό στο επόμενο ματς».

- τις φιλοδοξίες του Ατρομήτου: «Σε αντίθεση με την Αυστρία, είμαστε εδώ λόγω του προέδρου μας. Δεν εξαρτάται από χορηγούς η κάθε ομάδα, αλλά ανήκει στον κάθε πρόεδρο. Εμείς εξαρτόμαστε οικονομικά από εκείνον. Για αυτό είναι δύσκολο να πω τι θα γίνει στο μέλλον. Όμως, έχουμε έναν πολύ καλό και φιλόδοξο πρόεδρο.

Εκείνος και ο τεχνικός διευθυντής με εμπιστεύονται απόλυτα, κάτι που δεν είναι κανόνας στην Ελλάδα. Αυτό είναι καθοριστικό για την επιτυχία. Δεν έχουμε προβλήματα στις πληρωμές, κάτι που παρατηρείται συχνά στην Ελλάδα. Αν ο πρόεδρος συνεχίσει να είναι καλά στις δουλειές του, θα είναι και ο Ατρόμητος καλά
».

- το μέλλον του: «Είμαστε ήδη σε συζητήσεις και πιστεύω πως έχουμε βρει μια βάση. Όμως αυτό το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Ξέρει τι χρειάζομαι την επόμενη σεζόν για να δουλέψω επιτυχώς. Η πρόθεση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας είναι κοινή και θέλουμε να τελειώσουμε το θέμα ως το τέλος Μαρτίου».

- το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Αυστρίας: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή. Κάποια μέρα θα είναι στόχος μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε καλά χέρια στην ομάδα μου και με βάση την ηλικία μου. Έχω πολλή ενέργεια μέσα μου για να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x