Stoiximan Super League

Καμία πρόταση ο Λε Ταλέκ, οδεύει προς παραμονή στο Περιστέρι

Παίκτης του Ατρόμητου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Αντονί Λε Ταλέκ, καθώς ο Γάλλος δεν βρίσκει καλύτερη πρόταση από το ισχύον συμβόλαιο στον Ατρόμητο.

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Αντονί Λε Ταλέκ, στον οποίο έχει κατατεθεί από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου πρόταση για μείωση αποδοχών (ύψους 15%-20%) για το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της διοίκησης ήταν όπως και σε άλλους παίκτες με υψηλά συμβόλαια, μείωση ύψους 15%-20%, ωστόσο αν και εφόσον ο Ατρόμητος επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε αυτό το ποσό που αντιστοιχεί στο εν λόγω ποσοστό θα κατατεθεί κανονικά στους λογαριασμούς των παικτών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γάλλος επιθετικός έχει ζητήσει διορία για να εξετάσει τις επιλογές του, αφού δεν ήταν και... χαρούμενος από τα όσα του προτάθηκαν, με τον Ατρόμητο να του έχει διαμηνύσει ότι εφόσον βρει πρόταση και θέλει να αποχωρήσει, τότε μπορεί να το κάνει και ως ελεύθερος.

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες αναζήτησης ο Γάλλος φορ δεν έχει ειδοποιήσει ότι έχει βρει κάτι καλύτερο, η συμπεριφορά του στις προπονήσεις κάθε άλλο παρά ένα ξενερωμένο ποδοσφαιριστή θυμίζει, αφού είναι απόλυτα επαγγελματίας και η αίσθηση που υπάρχει στο Περιστέρι είναι ότι τελικά θα μείνει στον Ατρόμητο.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x