Stoiximan Super League

Καμαρά: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ - Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει θέσει με τη νέα του ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Μαντί Καμαρά, ενισχύοντας το κέντρο του.

Ο μέσος από τη Γουϊνέα μίλησε σε αφρικάνικο Μέσο για τη νέα του ομάδα, ενώ ανέλυσε και τους στόχους του με τον «δικέφαλο του βορρά» στη σεζόν που ξεκινάει σε λίγο καιρό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς νιώθει για τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, που γνωρίζω σιγά σιγά τους συμπαίκτες μου και συνεργάζομαι με τον προπονητή. Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έκανα καλή πορεία με τον Ολυμπιακό όσο έπαιξα εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νεανική ομάδα και θα προσαρμοστώ για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίζουμε κάθε αγώνα και σε βάθος χρόνο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x