Stoiximan Super League

Καλτσάς υπό προϋποθέσεις στον Ατρόμητο, κανένα θέμα με Ποτουρίδη

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί αναφορικά με την υπόθεση του Κυριάκου Κιβρακίδη, αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν έχει αφιχθεί στην Ελλάδα – Τι ισχύει με Καλτσά, κανένα θέμα Ποτουρίδη στον Ατρόμητο.

Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση της μεταγραφής του Κυριάκου Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» δεν έχουν επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οπότε δεν υπάρχουν και επί της ουσίας εξελίξεις.

Αν και εφόσον στον Παναθηναϊκό αποφασίσουν να προχωρήσουν σε επί της ουσίας διαπραγματεύσεις, αυτό θα συμβεί με την άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Ελλάδα, που έχει αναλάβει αυτή την υπόθεση. Η διαφορά στο οικονομικό παραμένει και αν οι δύο ομάδες μείνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους, τότε οι πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής θα μειωθούν δραματικά.

Σε ό,τι αφορά την προοπτική να δοθούν στον Ατρόμητο έμψυχα ανταλλάγματα, οι Περιστεριώτες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για αυτό το ενδεχόμενο και σε καμία περίπτωση με τη μορφή δανεισμού. Το όνομα του Νίκου Μαρινάκη βγαίνει εκτός συζήτησης, αφού οι «κυανόλευκοι» δεν ενδιαφέρονται, ενώ για τον Νίκο Καλτσά, που είναι εκτός πλάνων Στραματσόνι, ο Ατρόμητος συζητά πάντα την περίπτωση να αποκτηθεί ως ελεύθερος και μόνο αν η οικονομική απόσταση για το θέμα του Κιβρακίδη, είναι σαφώς μικρότερη από τα τωρινά δεδομένα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το όνομα του Γιάννη Ποτουρίδη που παρουσιάστηκε εσχάτως στο ρεπορτάζ του Ατρόμητου, δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον από τους «κυανόλευκους», που ούτως ή άλλως δύσκολα θα ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας από τη στιγμή που υπάρχουν Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Εμπόου και υπό προϋποθέσεις ο Κοντοές.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x