Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Καλείται να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του Χουάνγκ ο Ολυμπιακός»

Το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκενκ και το θέμα που προέκυψε με τον Χουάνγκ.

Τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκενκ, με την οποία απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον Χουάνγκ.

«Σε αγωνιστικό επίπεδο, είδαμε πάνω-κάτω αυτό που περιμέναμε, είδαμε έναν ανέτοιμο Ολυμπιακό απέναντι σε μία ομάδα που ήταν πιο έτοιμη. Κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, και χρειάζεται να έχει περισσότερες ευκαιρίες στη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός έδειξε κάποια στοιχεία από αυτά που ήθελε ο Μαρτίνεθ, όπως για παράδειγμα την πίεση ψηλά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ήρθε το γκολ νωρίς, στα 22’’, και άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, όμως αυτό το κρατάει ενόψει και της ρεβάνς. Παράλληλα, ο Πασχαλάκης ήταν έτοιμος όπως χρειάστηκε και ο Ρέτσος ήταν από τους καλύτερους του χθεσινού ματς. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και δεν θυμάμαι πότε κατάφερε ήταν η τελευταία φορά που κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σημαντικό παιχνίδι του. Η δουλειά, όμως, δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός θέλει πολλή προσπάθεια για να πάρει την πρόκριση και να παραταχθεί μέσα στη σεζόν, όπως έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνεθ», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Χουάνγκ, υπογράμμισε: «Υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά για άλλον έναν χαφ και δεν αποκλείεται να είναι ο Ακουόκου, που ακούγεται ξανά μετά από αρκετές ημέρες στην Ισπανία. Το να βγαίνεις και να απαιτείς από τον Ολυμπιακό ρήτρα μεταγραφής, και όποια ομάδα έρθει με 3 εκατ. να παραχωρηθεί. Παράλληλα, ισχυρίζεται πως δεν έχει συμβόλαιο, ενώ βιαζόταν για τις διαδικασίες για να πάρει άδεια εργασίας για άλλα δύο χρόνια και αυτό απέχει από έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για θέμα που θα ασχοληθεί το νομικό τμήμα της ΠΑΕ και όχι ο Κορδόν. Εκτιμώ πως θα βρεθεί μία χρυσή τομή και να βρεθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Τώρα είναι στην Κορέα. Τον Ρέαμπτσιουκ τον πλησίασαν οι Ρώσοι, οι οποίοι τον δελέασαν με τα χρήματα, ενώ ο Χουάνγκ από την προηγούμενη σεζόν είχε δώσει δείγμα γραμμής. Είναι λογικό να έχει φιλοδοξία να παίξει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά άλλο οι δηλώσεις και άλλο η επαγγελματικότητα ενός ποδοσφαιριστή
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x