Stoiximan Super League

Η Κέρκυρα νίκησε τα

Δεν έδειξαν αυτά που ήθελε ο Γιάννης Πετράκης οι αναπληρωματικοί του ΠΑΣ, χάνοντας 0-1 από την Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» σε φιλικό ματς επιπέδου Σούπερ Λίγκας.

Η Κέρκυρα νίκησε με 1-0 τους αναπληρωματικούς του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» σε φιλικό ματς προετοιμασίας, με τον Γιάννη Πετράκη να μη μένει ικανοποιημένος κόντρα σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με περισσότερους βασικούς στο γήπεδο.

Το ματς δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, με τις φάσεις να μοιράζονται στο πρώτο ημίχρονο. Στο 35΄, δοκάρι για την Κέρκυρα σε σουτ του Νίκιτς.

Στο 38’, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου άνοιξαν το σκορ. Κόρνερ του Επστάιν από δεξιά, ο Ντουαλά βρέθηκε αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές εκατέρωθεν δε βοήθησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο και ήταν λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Μασούρας, Δώνης, Ζιώγας, Ψαρράς, Κούτρης, Κόντε, Μαμπουλού

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Κρητικός, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x