Stoiximan Super League

Και τώρα η Ίντερ

Η απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε για την ομάδα του ΠΑΟΚ, με το μυαλό των παικτών και του προπονητικού επιτελείου να βρίσκεται στο φιλικό της Πέμπτης με την Ίντερ. Έφτασαν Θεσσαλονίκη οι Ιταλοί.

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που ήταν η τελευταία πριν τον αυριανό φιλικό αγώνα κόντρα στην Ιντερ και διεξήχθη στην Τούμπα.

Η αυριανή αναμέτρησε είναι η πρόβα τζενεράλε για τους «ασπρόμαυρους» πριν τις επίσημες υποχρεώσεις, καθώς θα είναι το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας που θα δώσουν.

Σε ότι έχει να κάνει με τα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις προθέρμανσης, ασκήσεις τεχνικής και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, κατά το οποίο οι παίκτες δούλεψαν πρακτικά στην τακτική προσέγγιση του αυριανού αγώνα.

Δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο, ενόψει Ίντερ και όλοι θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη, εκτός του αδειούχου Ιτάνζ και του τραυματία Κωνσταντινίδη. Όλοι έδωσαν ραντεβού για την Πέμπτη στις 18:45 στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Έφτασε η Ίντερ

Η αποστολή της Ίντερ έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με τους Ιταλούς να κατευθύνονται αμέσως μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο που θα μείνουν.

Για το μεγάλο ματς μίλησε στο Inter Channel ο Νεμάνια Βίντιτς, τονίζοντας: «Ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Είχα παίξει και πέρυσι στην Ελλάδα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον του Ολυμπιακού και είχαμε ηττηθεί με 2-0. Κι αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα τα πάμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x